Tietoa yrityksestä

KauppaOnline.fi on vuonna 2014 perustettu Hämeenlinnassa sijaitseva, kasvava verkkokauppa yritys, joka keskittyy palvelemaan täysillä ja parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaitaan. 2016 perustimme verkkokaupan mutta ennen sitä olemme myös olleet toiminnassa. Me välitämme aidosti! Tavallisista verkkokaupoista poiketen haluamme tarjota vahvasti mahdollisuutta henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja olemmekin aina valmiita vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse (asiakaspalvelu@kauppaonline.fi)

Meidän kanssa saa ja voi tehdä myös tuttavuutta vaikka ei olisikaan ostamassa mitään.

Verkkokauppaa rakennetaan ja kehitetään sen pohjalta että olisi paljon myyntiä, alhaiset hinnat ja vielä alhaisemmat kulut. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikä järin omaperäiseltä. Kehitetää, kehitetään ja kehitetään kokoajan kauppaa ja palveluita paremmaksi sekä toimivammaksi. Kaikessa toiminnassamme haluamme kuunnella aina asiakkaan toiveita, palautetta ja kehitysvinkkejä. Toivoisimme, että voit lähettää niitä meille sähköpostilla osoitteeseen (asiakaspalvelu@kauppaonline.fi)

Verkkokauppamme www.renkaatverkosta.fi on sama nettikauppa Kauppaonline.fi kanssa.

Maahantuomme ja myymme. Haluamme luoda Kauppaonline.fi verkkokaupasta mahdollisimman laaja valikoimaisen netissä toimivan verkkokaupan josta löytyy jokaiselle jotakin! Kotiin, työhön ja vapaa-aikaan. Tuotevalikoimamme kasvaa viikottain! Yhteistyöehdotukset ovat myös tervetulleita!

 

Mukavia ostoshetkiä! 🙂