Toimitusehdot

Verkkokaupan yleiset toimitusehdot


Hinnat:

KauppaOnline.fi:n verkkokaupassa hinnat ovat näkyvissä tuotteiden yhteydessä.

KauppaOnline.fi pidättää oikeuden korjata hintoja, jos ne näkyvät virheellisesti teknisistä syistä. Jos hintakorjaus koskee tehtyä tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä.

Tuotteiden hinnat ovat muuttuvia tarjousten, kampanjoiden ynnä muiden niihin vaikuttavien asioiden johdosta. Jokainen tilaus käsitellään tilauksen tekemisen ajankohtana voimassa olleiden hintojen, toimitusaikojen, tuotteiden ominaisuuksien ja sopimusehtojen mukaisesti.

Suomen varastolta tulevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%.


Maksutavat:

Tarjoamme useita turvallisia maksutapoja tilauksellesi. Maksutapa valitaan verkkokaupan kassalla. Maksettuasi tilauksen kuluu tavallisesti 0-5 arkipäivää, että tilauksesi lähetetään. Saat meiltä vielä erillisen viestin sähköpostiisi, kun tilauksesi on valmis eli lähtee varastolta.


Pankkien tilisiirto verkossa:

Verkkokaupassa on käytössä Checkout/Suomen verkkomaksut palvelu, jonka kautta asiakkaat voivat maksaa tilauksen käyttämällä eri pankkien verkkopalveluja. Maksaminen edellyttää, että asiakkaalla on käytössään verkkopankkitunnukset. Maksu tapahtuu välittömästi tilauksen hyväksymisen yhteydessä. Myös Paypal sekä SEPA-maksutavalla pystyy maksamaan.


Lasku:

Täysi-ikäinen yksityis- ja yritysasiakas voi tilata verkkokaupasta tuotteita collector lasku ja osamaksulla, joustoluotolla, joustolaskulla ja everydaylla sekä euroloanilla, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Kaikki toimitetut tuotteet ovat KauppaOnline.fi:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.


PayPal:

Maksu rekisteröityy välittömästi. Maksu on mahdollista suorittaa joko Paypal -tilin kautta tai Paypalin kautta luottokortilla. Palvelulla maksettaessa maksusuoritus rekisteröityy välittömästi.


Toimitus:

Jos tilaus sisältää useampia eri tuotteita tai tuotteiden saatavuudessa on eroja, KauppaOnline.fi saattaa ja voi toimittaa tilatut tuotteet useammassa erässä.

Lähettämissämme paketeissa on useimmiten seurantakoodi, jolla pystyy seuraamaan lähetyksen kulkua postin, matkahuollon, dhl.n tai track17 seurantasivulta. Mutta kuitenkaan joka paketissamme ei ole realiaikaista seuranta mahdollisuutta asiakkaalla.

Mikäli tuoteilmoituksessa ei lue että pitäisi maksaa ALV/TULLI maksu niin silloin ei tule tullimaksua vaikka tuotteen hinta olisi yli 22€.

Osa tuotteista tulee myös suoratoimituksella asiakkaalle tavarantoimittajalta & tehtaalta.

Tilaus järjestelmäämme aiheuttaa toimenpiteitä lähes välittömästi ja näin ollen katsomme, että tilaus on sitova sen saapuessa järjestelmäämme.

KauppaOnline.fi on sitoutunut toimittamaan tuotteet asiakkaalle mainittujen toimitusaikojen puitteissa. KauppaOnline.fi ei kuitenkaan vastaa sellaisista viivästyksistä, joihin ei ole osallinen eikä itse pysty vaikuttamaan, kuten maahantuojan tai tehtaan tuotannollisista tai muista ongelmista.


Toimitustavat:

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan tilauksessa ilmoitettuun toimitusosoitteeseen, postilaatikkoon tai lähimpään Matkahuollon & postin toimipisteeseen noudettavaksi. Pienempiä tuotteita lähetämme myös kirjeellä. Tuotteitamme toimittaa myös DPD sekä DHL.


Toimitus ulkomaille:

Verkkokaupasta ei toistaseks myydä eikä toimiteta tuotteita ulkomaille.


Tilausvahvistukset:

Hyväksyttyään tilauksen asiakas saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen.


Toimitusajat:

Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Hämeenlinnan varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on yleensä 2 – 14 arkipäivää.

Keskusvarastolta tulevien tuotteiden toimitusaika on 1-6 viikkoa. Joskus tuotteiden toimitusaika saattaa olla myös pidempi. Tällöin vahvistamme tilausvahvistuksessa arvioidun pidemmän toimitusajan. (Keskimääräinen) toimitusaika keskusvarastolta noin 9-23 arkipäivää.

Tuotteen alapuolella on aina ilmoitettu (arvioitu) toimitusaika kuten esimerkiksi: 1-3 viikkoa.

Yleinen toimitusaika renkaille: 5-9 arkipäivää.

Yleinen toimitusaika varaosille/vetokoukuille: 5-14 arkipäivää.

Yleinen toimitusaika piha/puutarhatuotteille & kasvihuoneille: 5-15 arkipäivää.


Kasvatamme kokoajan valikoimaa Hämeenlinnan varastoon resurssien ja muiden puitteiden mukaan. Näin saadaan toimitusajat nopeammaksi. Kehitämme kokoajan palveluamme paremmaksi. Kilpailuvalttimme ei ole tällähetkellä nopeat toimitukset vaan hinta sekä paras mahdollinen asiakaspalvelukokemus.

Moni tuotteista tulee myös suoratoimituksella asiakkaalle tavarantoimittajalta & valmistajalta.


Ennakkomyyntituotteet:

Mikäli tuote on ennakkomyynnissä, on sen arvioitu toimitusaika mainittu tuotesivun alussa. Ennakkotilaustuotteiden toimitusaika on normaalia pidempi, koska lähetämme tuotteet merirahditse.


Toimituskulut:

Toimituskulut määräytyvät tilattujen tuotteiden lukumäärän mukaan niin, että useamman tuotteen toimitusmaksu on edullisempi kuin yksittäisen tuotteen. Ilmainen toimitus renkaille mikäli ostaa useamman kun yhden renkaan. Suurimmalle osalle myös muista tuotteista tarjoamme maksuttoman toimituksen.


Palautusoikeus ja tilauksen peruutus:

KauppaOnline.fi:n verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä viiden (5) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tilauksen peruutuksesta pyydetään ottamaan yhteyttä KauppaOnline.fi:n asiakaspalveluun sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@kauppaonline.fi.

Tilauksen peruutuksen ja tuotteen palautuksen edellytyksenä on, että tuote & pakkaus on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja että tuotteen palauttaminen tapahtuu viipymättä. Palautukseen tulee liittää lähetyksessä mukana ollut lasku/kuitti.

Tuotteeseen tutustuminen katsotaan määrältään ja laadultaan sellaiseksi, kuin asiakas tutustuisi tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin myymälässä tuotetta ostaessaan.


Reklamaatiot:

Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydetään tekemään viiden (5) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta KauppaOnline.fi:n asiakaspalvelun sähköpostiin: asiakaspalvelu@kauppaonline.fi. Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kyseeseen voi tulla hinnan alennus tai kaupan purku.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Tilauksen peruminen: 

KauppaOnline.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.


Tietojen oikeellisuus:

Verkkokauppa KauppaOnline.fi ei vastaa tuotteiden teknisten tietojen oikeellisuudesta.


Vastuuvapauslauseke:

Verkkokauppa KauppaOnline.fi ei vastaa tuotteiden käytön seurauksena aiheutuvista vahingoista, kuten peruutustutkan käytöstä huolimatta tapahtuneesta kolarista tai alkometrin käytöstä huolimatta saaduista sakoista.


Muuta:

KauppaOnline.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

KauppaOnline.fi pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

KauppaOnline.fi:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, ratkaistaan Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa.


Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti KauppaOnline.fi sopimusehdot. Mahdollisia asiakkaan käyttämiä hankintasopimusehtoja ei noudateta niiden ollessa ristiriidassa KauppaOnline.fi sopimusehtojen kanssa.