Kodintuotteet ja tarvikkeet

Kaikki kodintarvikkeisiin ja käyttötavaroihin littyvät löytyvät verkkokaupastamme. Jokaiselle jotakin! Kotiin, työhön ja vapaa-aikaan.

Kodintarvikkeiden, kuten pölynimureiden pussien, letkujen ja teleskooppiputkien, kodinkoneiden suodattimien, puhdistustuotteiden

Kodintarvikkeet, Yksinkertainen kaukosäädin erilaisille elektroniikkalaitteille, kuten uuneille, lampuille ja kahvinkeittimille kotona tai mökillä.

Suuri valikoima fiksuja kodintarvikkeita netistä

Katso parhaat tarjoukset kodin tuotteista! Ajankohtaisia etuja voit hyödyntää suoraan verkkokaupassamme. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi!

Tervetuloa Iloisille ostoksille. Kodintavaratalo on kotimainen perheyritys, josta löydät kaikki tarvikkeet kotiin ja puutarhaan.

Tavaratalo on laajan tuotevalikoiman myymiseen erikoistunut kauppaliike, jolla ei ole yhtä erityistä tuotelinjaa. Tavaratalot myyvät yleensä muun muassa asusteita, huonekaluja, kodinkoneita, maalaustarvikkeita, työkaluja, kosmetiikkaa, leikkikaluja sekä urheilutarvikkeita. Joissakin tavarataloissa myydään myös elintarvikkeita ja päivittäistavaroita. Jotkut tavaratalot luokitellaan alennustavarataloiksi ja niissä on usein keskitetty kassa-alue kaupan etuosassa.

show blocks helper

Näytetään 1–12 / 187 tuloksesta