Pienkoneet

Pienkoneet | Tuotekategoriat | Verkkokauppa Kauppaonline.fi

Kauppaonline.fi myy pienkoneet ja laitteet metsän-, pihan- ja puutarhanhoitoon verkkokaupassa. Lue lisää ja klikkaa tutustumaan verkkokauppamme valikoimaan.

Olemme alan asiantuntijoita pitkällä kokemuksella ja löydämme varmasti sopivan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen!

Metsä-, piha- ja puutarhakoneiden myynti ja postimyynti nettikauppa. Meiltä myös pienkoneiden  varaosat– suoraan yli 10 000 tuotteen varastostamme.

Ruohonleikkurit, trimmerit, raivaussahat, moottorisahat, jyrsimet, lumilingot, varaosat, tarvikkeet, pienkoneöljy, pienkone bensa.

Asiakas voi halutessaan vaihtaa tai palauttaa Kauppaonline.fi:stä ostamansa, käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen 14 vrk:n sisällä ostamisesta. Huomaathan, että myös pakkauksen on oltava ehjä ja myyntikelpoinen. Poikkeuksena ovat tuotteet, joita ei hygieniasyistä tai alan tavan mukaan voida vaihtaa, esim. alusvaatteet, uimapuvut ja sävytetyt maalit. Pelejä, elokuvia, CD-levyjä tai ohjelmalevykkeitä ei vaihdeta, jos sinetti ei ole ehjä. Myös ale-tuotteiden sekä kirjojen vaihdossa ja palautuksissa on rajoituksia.

 

luotettavaa konekauppaa! Tervetuloa uudistuneeseen verkkokauppaamme! Tuotteet suoraan maahantuojalta — miksi maksaisit liikaa?

Sopivan ruohonleikkurin valintaan vaikuttaa eniten nurmikon koko ja se, miten paljon haluat itse osallistua työhön.

 

 

show blocks helper

Näytetään 1–12 / 38 tuloksesta