Lehtipuhaltimet

LEHTIPUHALTIMET

Tehokkaat lehtipuhaltimet tuovat huomattavaa helpotusta pihatalkoisiin ja ovat käteviä ja helppokäyttöisiä piha-alueiden siistimiseen. Verkkokaupastamme löydät sekä kevyemmät kannettavat mallit että järeämmät reppupuhaltimet isompiinkin pihoihin. Tervetuloa tutustumaan varmasti edulliseen ja jatkuvasti kasvavaan verkkokauppaamme!

TEHOKAS

LAADUKAS JA TEHOKAS REPPUPUHALLIN TARJOUSHINTAAN! Uusi Oleo-Mac BV-162 on erittäin tehokas ja nykyaikainen reppupuhallin lehtien ja muiden roskien siivoamiseen. Soveltuu myös mainiosti lumen puhdistamiseen rakennustyömailla, koneiden päältä, rapuilta jne.

Markkinoiden tehokkaimpiin ja luotettavimpiin kuuluva tehopuhallin nyt kampanjahintaan!! Nykyaikainen ergonominen muotoilu. Hiljainen käyntiääni. Hyvät selkäpehmusteet ja kantohihnat.

 

Tätä laitetta olemme myyneet vuosikausia ja se on yhden maailman suurimman alan valmistajan laatutuote! Sama valmistaja mm. valmistaa koneita alan kuuluisille brandeille.

Asiakas voi halutessaan vaihtaa tai palauttaa verkkokaupastamme ostamansa, käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen 14 vrk:n sisällä ostamisesta. Huomaathan, että myös pakkauksen on oltava ehjä ja myyntikelpoinen. Poikkeuksena ovat tuotteet, joita ei hygieniasyistä tai alan tavan mukaan voida vaihtaa, esim. alusvaatteet, uimapuvut ja sävytetyt maalit. Pelejä, elokuvia, CD-levyjä tai ohjelmalevykkeitä ei vaihdeta, jos sinetti ei ole ehjä. Myös ale-tuotteiden sekä kirjojen vaihdossa ja palautuksissa on rajoituksia.

show blocks helper

Näytetään kaikki 2 tulosta

Näytetään kaikki 2 tulosta