Piha ja puutarha

Piha ja puutarha tuotteita kesään; grillit, puutarhakalusteet, pihatarvikkeet kuten kasvihuoneet, puutarhakoneet, pihavälineet, pumput ja ruukut ja paljon, paljon muuta, mitä sitten tarvitsetkaan pihan ja puutarhan hoitoon ja siellä oleskeluun ja viihtymiseen. Ja kaiken saat varmasti edulliseen hintaan! Viherpeukalot HUOM, nyt pääsette toteuttamaan unelmianne!

 

Oletpa sitten innokas grillaaja, viherpeukalo tai nikkari! Olemme mukanasi jokaisena vuodenaikana luotettavana kumppanina toteuttamassa pihaan ja puutarhaan liittyviä unelmia laadukkailla ohjeilla ja tuotevalikoimilla.

Nettikaupassamme kaupankäynti on riskitöntä. Mikäli tuotteessa ilmenee virheitä, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia tuotteen korjaamisesta, korvaamisesta tai palauttamisesta.

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote voidaan jättää suoraan ja sellaisenaan postin kuljetettavaksi, eikä palautus kokonsa tai painonsa takia edellytä postin erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa palautuskustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Tuotteillamme on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus.

 

Todella helppohoitoinen, säänkestävä, ajaton ja tukeva polyrottinki on puutarhakalusteissa materiaali vailla vertaa! Polyrottinkiset kesäkalusteet eivät vaadi jatkuvasti huolenpitoa. Tervetuloa ostoksille, mukavia ostoshetkiä. Palvelemme mielellämme.

 

show blocks helper

Näytetään 1–12 / 64 tuloksesta